Postje brojne “razlike” između onoga što roditelji misle da studenti rade na fakultetu, i onoga što zapravo rade. Pogledajte video.

Odlazak na fakultet u drugi grad i napuštanje roditeljske kuće veliki je izazov, a to znaju svi studenti koji stanuju u drugom gradu zbog studija.

Nema više maminog ručka, već se studenti moraju snalaziti sami, naučiti kuhati ili kupiti obrok, a svi znamo da je prva opcija mnogo isplatnija te bi bilo poželjno da svaki student nauči osnove kuhanja.

Na našem portalu možete pronaći neke jednostavne i brze recepte.

Idealna za studente: Pizza u šoljici koja je spremna za dvije minute

Studentski ručak: Recept za pohovane palačinke punjene sirom i pilećom šunkom

Roditelji počinju uviđati da većinu stvari sada studenti mogu i trebaju obavljati bez njih, da je ovo idealan period za svaku osobu da stekne samostalnost i da se bez njihove pomoći snalazi u različitim situacijama koje život nudi.

Dok roditelji misle da studenti provode sate i sate nad debelim knjigama, pa se onda iznenade što čudom nisu položili ispit – u stvarnom studentskom životu su to zapravo večeri pokušaja podizanja skripte s police koja je bila preteška, a Netflix ili Instagram su samo na jednom kliku od nas.

Postje brojne “razlike” između onoga što roditelji misle da studenti rade na fakultetu, i onoga što zapravo rade, a najbolji prikaz napravio je Kristijan s Hej! kanala koji je s ekipom snimio je video o tome, koji možete pogledati na linku ispod.

https://youtu.be/8MLgp8ESM_Y

Ovo je definitivno neiscrpna tema kada pričamo o studentskom životu… Kakvo je kod vas stanje? Pišite nam u komentarima, osim ako mislite da bi roditelji mogli pročitati.