Slušaj omiljenu muziku i poleti iznad Sarajeva

Uz Panasonic slušalice i Music Without Limits samo je nebo granica! Budi kreativan, uslikaj se i pokaži nam fotografijom šta za tebe znači muzika bez granica, a najkreativnija ideja poletjet će u nezaboravan panoramski let iznad Sarajeva.


Panasonic je sa svojom novom kolekcijom slušalica već kod svog prvog predstavljanja izazvao pažnju svih ljubitelja muzike i zvuka, te mode i sporta. Radi se o bežičnim slušalicama, a uređaj se odlikuje naprednom tehnologijom i modernim ili sportskim dizajnom koji su oduševile i našeg poznatog fitness trenera Tarika Šečića, kao i tuzlanskog repera Frenkieija.

Advertisements

Uživaj u nezaboravnom letu i panoramskom razgledavanju Sarajeva 

Otkrij svoju kreativnost, uslikaj se i pokaži fotografijom šta za tebe znači muzika bez granica, a Panasonic Bosna i Hercegovina će najkreativniju ideju odvesti na nezaboravan let iznad Sarajeva.

Prijavi se klikom ovdje i postavi svoju fotografiju gdje uživaš u muzici ili prenesi fotografiju na svoj Instagram profil uz hashtag #MusicWithoutLimits

Više na Panasonic Bosna i Hercegovina Facebook stranici.

Muzika bez granica ili Music Without Limits slogan je koji stoji iza novih hit slušalica, a riječ je o kvalitetnom Panasonic modelu RP-HF400BE-W slušalicama koje korisnicima nude bežično Bluetooth povezivanje i hands-free korištenje. Također, slušalice korisnicima donose i ugodno audio iskustvo te autonomiju od dvadeset sati rada, a sve to bez petljanja žica. Izaberi svoj hit model slušalica za 2018 na www.panasonic.ba

(STUDOMAT.ba)