Seks tokom online predavanja: Student zaboravio ugasiti kameru, gledali ga i profesor i kolege

Zaboravni student "uhvaćen" je u nimalo povoljnoj situaciji – tokom online predavanja upustio se u seksualnu aktivnost, bez da je isključio kameru.


man woman watching movies night bed

U pokušaju da se ublaži i u spori širenje, univerziteti i kampusi u većini zemalja zatvorili su svoja vrata, a predavanja su se održavala online, na daljinu. Svi koji su na ovaj način “pohađali” predavanja znaju da je u “domaćem ambijentu” vrlo lako izgubiti koncentraciju jer je distrakcija koji nam odvlače pažnju mnogo, pogotovo ako profesor ne zahtjeva paljenje kamere i aktivno sudjelovanje tokom predavanja.

Advertisements

Tako je zaboravni student iz Vijetnama odlučio dosadu skratiti romantičnom aktivnošću sa svojom partnericom, no, vjerojatno se “u žaru atmosfere” nije sjetio ugasiti kameru, piše Times Now News.

Cijelom činu svjedočili su kolege i profesor, a nije dugo trebalo da kratki isječak video-materijala “procuri” na društvene mreže.

Advertisements

Profesor je bio vidno šokiran prizorom. – Šta to radite?! U fizičkim predavaonicama ljubakate se s djevojkom, a sad kad smo online, upuštate se u seks, prokomentarisao je u nevjerici. Tek nakon profesorovog komentara student je shvatio šta se događa. Požurio je odjenuti se i ugasiti kameru.

Vijetnamski medij Lao Dong izvijestio je da se student zbog ovog incidenta pismeno ispričao profesoru i kolegama.

Sa univerziteta su potvrdili da se incident dogodio uz napomenu svim studentima da se tokom online predavanja ponašaju dolično i odgovorno. Također su apelirali na sve polaznike da ne šire spornu video-snimku dalje.