Prilika za putovanje života: Još samo nekoliko dana je preostalo za prijavu na Red Bull Can You Make It

Za mlade avanturiste i putoholičare, vrijeme je za ultimativno životno iskustvo. Red Bull Can You Make It nudi nezaboravnu priliku za mlade ljude iz cijelog svijeta da pokažu svoju snalažljivost, kreativnost i izdržljivost, putujući s kraja na kraj Europe u sedam dana. Sve što trebaju je hrabrost i volja za pustolovinom!


Red Bull Can You Make It 2

Samo je još nekoliko dana preostalo za prijavu na Red Bull Can You Make It 2024! To znači da je krajnje vrijeme za zainteresirane da okupe svoj tim, razmisle o strategiji i prijave se za nezaboravno putovanje koje će ih provesti kroz nevjerojatne krajolike, izazove i iskustva.

Red Bull Can You Make It nije obično natjecanje. Umjesto novca, tročlani timovi će biti opremljeni samo limenkama Red Bulla kao valutom. Njihov zadatak? Putovati preko starog kontinenta koristeći samo svoju snalažljivost, vještinu pregovaranja i kreativnost kako bi došli do cilja u Berlinu. Očekuju ih izazovi, nevjerojatni prizori i prilike za nevjerovatna prijateljstva.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Red Bull Can You Make It 7

Odabrani timovi iz cijelog svijeta će 21. maja krenuti s jedne od startnih tačaka u Evropi, a to su Amsterdam, Barcelona, Budimpešta, Kopenhagen i Milano. Svaki član tima će predati svoj novac, kreditne kartice i lične mobitele, a nakon toga kreću prema Berlinu u pokušaju da stignu na odredište za samo jednu sedmicu.

Kreirat će vlastitu putanju te posjećivati različite checkpointe u evropskim gradovima, gdje će ih čekati raznovrsni checkpoint izazovi za tijelo i duh, a njihov zadatak će biti i da ih ispune što više jer pobjednik takmičenja će biti onaj ko skupi najviše bodova, a ne onaj ko prvi stigne na cilj.

Red Bull Can You Make It 4

U prethodnim izdanjima izazova „Red Bull Can You Make It?” timovi su doživjeli iskustva iz snova, skakali su iz aviona, posjećivali sportske događaje visokog profila, boravili u hotelima s pet zvijezdica i još mnogo toga. Limenke Red Bulla postale su vrijedne kao gotovina, telefoni i rezervacije.

Prijave su otvorene do nedjelje 31. marta ove godine na www.redbullcanyoumakeit.com