Raspisan konkurs za dodjelu stipendija “Dr Milan Jelić” studentima drugog i trećeg ciklusa studija

Fond "Dr Milan Jelić" raspisao je jučer konkurs za dodjelu stipendija studentima drugog i trećeg ciklusa studija na univerzitetima u RS/BiH i univerzitetima u inostranstvu u akademskoj 2015/2016. godini.


fond dr milan jelic

Studentima drugog ciklusa studija biće dodijeljeno sedam stipendija u iznosu od po 5.000 KM, a studentima trećeg ciklusa studija pet stipendija u iznosu od po 10.000 KM u skladu sa raspoloživim finansijskim sredstvima u budžetu Ministarstva nauke i tehnologije i Fonda “Dr Milan Jelić”.

Na konkurs se mogu javiti studenti koji u dodiplomskim akademskim studijama nisu obnovili nijednu akademsku godinu, koji su u dodiplomskom studiju imali prosječnu ocjenu najmanje 9.5, odnosno 9.00 za studente dodiplomskog studija na univerzitetima rangiranim do 200. mjesta na Tompsonovoj ili Šangajskoj rang-listi, te da nemaju više od navršenih 28 godina života na dan objavljivanja javnog konkursa.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Konkurs ostaje otvoren 30 dana od dana objavljivanja.

Prijava na konkurs dostavlja se na propisanom obrascu za prijavu koji je dostupan na internet stranici Fonda “Dr Milan Jelić” i Ministarstva nauke i tehnologije ili se može preuzeti lično u Fondu, saopšteno je iz Ministarstva nauke i tehnologije RS.

(Nezavisne.com)