Prilika za studentski posao: “ONAuBiH” raspisuje konkurs za prijem u radni odnos

Omladinska novinska asocijacija u Bosni i Hercegovini (ONAuBiH) raspisuje konkurs za prijem u radni odnos za poziciju Office manager. Prijavi se već danas!


Screenshot 4 2

Omladinska novinska asocijacija u Bosni i Hercegovini (ONAuBiH) je nevladina, multinacionalna i multietnička organizacija koja mladima, unazad 14 godina, pruža priliku da se pobliže upoznaju sa medijima, nauče više o njima, te da sami učestvuju u kreiranju i popunjavanju medijskog prostora.

Traži se komunikativna osoba sa izraženim organizacijskim vještinama, spremna na stalnu komunikaciju i dinamičan rad sa mladim ljudima (dobi od 15 do 30 godina). Ovo je part-time pozicija (20 radnih sati sedmično) bazirana u ONAuBiH kancelariji u Sarajevu. Povećanjem obima posla postoji mogućnost prelaska na puno radno vrijeme.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Cijeli tekst Konkursa pročitaj ovdje!

Mole se svi zainteresovani kandidati da pošalju svoj CV i motivaciono pismo, te minimalno dvije preporuke do 30.10.2021. godine (u 23:59) na e-mail: aplikacije@onaubih.ba. Eventualna pitanja i/ili nedoumice u vezi sa Konkursom možete pisati na navedeni mail uz naznaku “Office manager – upit”, najkasnije do 27.10.2021.

Kandidati/kinje koji uđu u uži krug će biti kontaktirani i pozvani na intervju sa Komisijom ispred Omladinske novinske asocijacije u BiH.