Omladinska novinska asocijacija u Bosni i Hercegovini (ONAuBiH) raspisuje konkurs za prijem u radni odnos za poziciju Office manager. Prijavi se već danas!

Omladinska novinska asocijacija u Bosni i Hercegovini (ONAuBiH) je nevladina, multinacionalna i multietnička organizacija koja mladima, unazad 14 godina, pruža priliku da se pobliže upoznaju sa medijima, nauče više o njima, te da sami učestvuju u kreiranju i popunjavanju medijskog prostora.

Traži se komunikativna osoba sa izraženim organizacijskim vještinama, spremna na stalnu komunikaciju i dinamičan rad sa mladim ljudima (dobi od 15 do 30 godina). Ovo je part-time pozicija (20 radnih sati sedmično) bazirana u ONAuBiH kancelariji u Sarajevu. Povećanjem obima posla postoji mogućnost prelaska na puno radno vrijeme.

Cijeli tekst Konkursa pročitaj ovdje!

Mole se svi zainteresovani kandidati da pošalju svoj CV i motivaciono pismo, te minimalno dvije preporuke do 30.10.2021. godine (u 23:59) na e-mail: aplikacije@onaubih.ba. Eventualna pitanja i/ili nedoumice u vezi sa Konkursom možete pisati na navedeni mail uz naznaku “Office manager – upit”, najkasnije do 27.10.2021.

Kandidati/kinje koji uđu u uži krug će biti kontaktirani i pozvani na intervju sa Komisijom ispred Omladinske novinske asocijacije u BiH.