Prilika za prvo radno iskustvo: Program ‘Moja praksa’ ponovno u Mostaru

Student si završne godine fakulteta i nisi siguran što dalje? Diplomirao si prije godinu ili čak dvije dana i još uvijek tražiš svoju priliku za prvo radno iskustvo?


mojapraksa najava1 intera

INTERA Tehnološki Park pruža ti mogućnost praktičnog usavršavanja kroz sedmi, ujedno i posljednji ciklus programa Moja praksa koji se provodi u sklopu projekta Partnership for Innovation financiranog od strane USAID-a, a implementiranog od strane EDC-a.

Advertisements

Program je namijenjen prvenstveno mladim, visokoobrazovanim nezaposlenim osobama, ali i studentima završnih godina koji razmišljaju o svojoj poslovnoj karijeri i prije trenutka diplomiranja. Kroz dva će mjeseca sudionici proći kroz pet modula poslovnih vještina koje će im biti od iznimne koristi prilikom traženja zaposlenja, rada u timu ili poslovne komunikacije. Paralelno s ovim treninzima, sudionici programa podijeljeni u timove, uz nesebičnu pomoć i podršku mentora, rade na praktičnim projektima iz struke. Upravo ovi projekti daju dodatnu vrijednost programu omogućavajući studentima prvo praktično iskustvo i odmak od pasivne svakodnevnice kojoj često podliježu.

– Moja praksa je iskustvo koje bih preporučila svima. Kroz dva mjeseca naučila sam raznovrsne stvari, stekla praktično iskustvo i upoznala divne ljude. Ponajprije bih istaknula iskustvo stečeno u ugodnom ambijentu i suradnju s odličnim mentorima koji su mi pomogli da se zaposlim u tvrtki za koju sam radila projekt. Sada mogu nastaviti graditi svoje radno iskustvo i stjecati nova znanja, priča Ivona Miljko, sudionica petog ciklusa čije iskustvo može poslužiti kao pravi dokaz kvalitete programa s obzirom da je, samo nekoliko mjeseci nakon završetka istog, dobila priliku raditi u digitalnoj agenciji Degordian.

Advertisements

Program je, kroz prethodnih šest ciklusa, uspješno završilo više od 300 mladih ljudi, a više od polovice njih dobilo je priliku za zaposlenje. U sedmom ciklusu novih će se 65 osoba ima priliku pridružiti svojim kolegama te steći nezaboravno i iznimno korisno iskustvo.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti klikom na link do 14.9.2016. godine, a za dodatna pitanja obratiti na info@intera.ba.

(Intera.ba)