Posljednji dan kada studenti mogu prijaviti svoj rad je četvrtak (06.04.2017.) do podne na ovom linku. Nakon prikupljanja svih prijava svi radovi iz BiH će biti dostupni za glasanje od ponedjeljaka (10.04.) do petka (14.04.) na ovom linku.

Najboljih 20 radova će biti izdvojeno i renomirani profesori iz dvije umjetničke akademije će odabrati pobjednika iz BiH koji će putovati na neku od zabavnih lokacija svijeta da predstavlja našu zemlju na svjetskom finalu.

Treće globalno izdanje takmičenja Red Bull Doodle Art 2017 imaće uzbudljivo svjetsko finale: iskustvo virtualne stvarnosti. Pobjednici iz svih država doživjeće jedinstveno iskustvo takmičenja u Svjetskom finalu na uzbudljivoj lokaciji. Oni će proći obuku kako da usavrše svoje 3D umjetničke vještine i svoje finalno umjetničko djelo kreiraju slikajući 3D tehnikom.

Finalna remek-djela biće izložena u Globalnoj virtualnoj galeriji, gdje ljubitelji umjetnosti mogu u potpunosti doživjeti škrabotine u virtualnoj stvarnosti iz cijelog svijeta! Svjetski pobjednik će biti odabran od strane žirija.

Požuri i prijavi svoj rad do četvrtka 06.04. do podne na ovom linku i budi baš ti taj koji će predstavljati BiH na svjetskom finalu.

(STUDOMAT.ba)

Prethodni članakPočela Specijalna Olimpijada BoHeMSA: Preko 300 takmičara, promocija lokalnih sportista, klubova i domaćih firmi
Naredni članakDan Pravnog fakulteta Univerziteta u Sarajevu

STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.