Prijavite se za plaćeno stažiranje u kompaniji Isatis

Ukoliko ste student nekog od IT fakulteta i zanima vas realni IT sektor onda je ovo prava prilika za vas.


Studomat photo

Želite li svakodnevno imati priliku za učenje i usavršavanje u stručnom i profesionalnom timu sa odličnom atmosferom? Ukoliko želite postati dio kompanije koja će uložiti vrijeme u vaš razvoj i slušati vaše ideje, biti dio mladog i kreativnog tima programera, Isatis kompanija vam pruža jedinstvenu priliku za plaćeno stažiranje.

Budite dio grupe u Sarajevu koja je smještena na Marijin Dvoru i ujedinjena je sa dijelom firme koji se nalazi u Holandiji. Isatis d.o.o zajedno sa holandskim uredom radi sa 200+ ljudi više od 30 godina, a u Sarajevu je osnovana 2013 godine.

Tehnologije koje ISATIS koristi su: ASP.NET, MVC 5, Javascript, React.js, Knockout.js, MySQL, SQL Server, Git,…

– Unutar našeg tima kao stažista radili biste puno radno vrijeme sa našim sjajnim inžinjerima i svojim mentorom. Kao pripravnik u našoj firmi, biti ćete dio vrhunske radne snage. Biti ćete izloženi stvarnim poslovnim situacijama i raditi na projektima zajedno s našim zaposlenicima cijelo vrijeme dok učite relevantne vještine koje će učiniti vaš životopis bogatijim, navode iz ove kompanije.

– Voljet ćete ovaj posao ako imate volju za učenjem, organizacijske sposobnosti, sklonost jasnom komuniciranju, strpljenje, razumijevanje i fleksibilnost, dodaju iz ISATIS-a.

Jeste li spremni promijeniti budućnost svoje karijere? Mislite da ste spremni za izazov? Ukoliko je vaš odgovor da onda svoje prijave i sva dodatna pitanja možete poslati na e-mail info@isatis.ba, a prijave su otvorene do 15. novembra.

Postupak pregleda završava se 22. novembra, nakon čega će samo kandidati koji su ušli u uži izbor biti obaviješteni o daljnjem dogovoru.

(STUDOMAT.ba)