Prijavite se na webinar “Digitalna zaštita i sigurnost: Alati i dobre prakse”

Udruženje građana i građanki “Zašto Ne” organizira edukacije na temu “Medijska pismenost” u sklopu regionalnog projekta koji je podržan od TechSoup Europe.


Job online

Vrijeme svjetske pandemije promijenilo je naše društvene navike i nametnulo nam online aktivnosti koje su postale naša svakodnevica. Sa pojačanim prisustvom u digitalnom svijetu javljaju se i dodatne opasnosti koje zahtijevaju i dodatne napore da bismo se zaštitili i bili bezbijedni tokom obavljanja naših online aktivnosti.

Na ovom webinaru ćete imate priliku, kroz primjere dobrih praksi, naučit kako i koje alate koristiti da biste se zaštitili u digitalnom svijetu.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Webinar “Digitalna zaštita i sigurnost: Alati i dobre prakse” će se održati 25.03.2021. u terminu od 17h do 18:30h putem online platforme Webex, a vodit će ga novinarke i edukatorice iz oblasti digitalne zaštite i sigurnosti Maja Ćalović, Milica Kovačević i Katarina Kosmina.

 

webinar mart 600x338 1

Udruženje “Zašto Ne” poziva aktiviste/ice nevladinih organizacija, studente/ice te sve zainteresovane iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine da se prijave putem ovog linka.

Radni jezik je BHSC (bosanski, hrvatski, srpski, crnogorski).

Poziv je otvoren do 24.03.2021. do 17:00h.

Za više informacija, posjetite službene stranice organizatora.