Prijavite se na takmičenje iz građanskog poduzetništva

Poduzetnički kampus poziva sve zainteresovane da se prijave za takmičenje u poduzetništvu (CEC) koje omogućava poduzetnicima širom svijeta da stvore inovativne odgovore na globalne izazove i/ili izazove zajednice, kao i da se uključe u mirniji, održivi svijet.


Computer Laptop Research Working Desk Concept
Ilustracija: Envato

Učesnici dobijaju priliku da iznesu svoje ideje i projekte s društvenim uticajem koji sprovode jedan ili više od 17 ciljeva održivog razvoja. Pobjednici će dobiti virtuelne značke i certifikate u odnosu na osvojeno mjesto, obavještava Mreža za izgradnju mira.

Prije, tokom i nakon CEC-a imate mogućnost pohađanja dva kursa kako biste pomogli razvoju održivog poslovnog modela vaše ideje. Imate prili steći znanje koje može biti korisno i za promjenu ili nadogradnju postojećih projekata. Kurs Mozak naspram kapitala (BvC) služi kao osnova i također se može završiti bez prethodne registracije. Dodatni kurs održivog poduzetništva (SEC) preporučuje se po završetku kursa BvC. Oba kursa su besplatna.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Uslovi

Može se prijaviti bilo ko iznad 13 godina iz cijelog svijeta ko može poslati prijavu na engleskom jeziku.

Način prijave

Kako biste se prijavili potrebno je da putem linka odaberete starosnu grupu kojoj pripadate (između 13 i 29 ili 30 i više) i da rad pošaljete u okviru te kategorije.

Rok za prijavu je 30. septembar 2021. godine, a na ovom linku možete pronaći sve neophodne informacije vezane za takmičenje i prijavu.