Prijavite se na Soft Skills Academy Sarajevo besplatnu trodnevnu radionicu

Intelektualne vještine, važne skoro kao i formalno obrazovanje, neophodne su za usavršavanje i unapređenje. Ambiciozni studenti, koji se žele izdvojiti iz mase svojim znanjem i vještinama te nadmašiti konkurenciju na tržištu rada, ciljna su grupa predstojećeg projekta Soft Skills Academy Sarajevo 2019.


SSA3

Soft Skills Academy Sarajevo je besplatna trodnevna radionica ličnih i profesionalnih vještina, koja podstiče studente na razvoj neformalnih vještina neophodnih za zapošljavanje i uspješnu karijeru. Ova radionica je izuzetno bitan događaj za studente jer izlazi iz okvira postojećeg obrazovnog sistema u BiH, pružajući im ono što ne mogu naučiti na fakultetu.

SSA1

EESTEC (engl. Electrical Engineering STudents’ European assoCiation – EESTEC) je udruženje studenata elektrotehnike Evrope. Kao jedan od respektabilnijih i aktivnijih lokalnih komiteta u sklopu EESTEC Internationala, LC Sarajevo se može pohvaliti velikim brojem organizovanih projekata, kako na lokalnom nivou, tako i na internacionalnom. EESTEC se trudi svake godine da organizuje što veći broj visokokvalitetnih projekata koji studentima pomažu da razviju svoje društvene i profesionalne sposobnosti, ali i da upoznaju studente i ugledne poslovne ljude iz cijele Evrope. S toga, EESTEC LC Sarajevo, po sedmi put, organizuje Soft Skills Academy Sarajevo koja će se održavati u periodu od 8. do 10. marta 2019. godine. Iz godine u godinu projekat privlači veliku pažnju i zainteresovanost velikog broja studenata, što je više nego dovoljan razlog da se tradicija nastavi i ove godine.

SSA2

Prijaviti se mogu studenti svih fakulteta u Sarajevu, a 40 odabranih će imati priliku da prisustvuju treninzima. Treninge će držati certificirani EESTEC treneri.

Prijave su otvorene do 19. februara 2019. godine na web stranici www.softskillsacademy.ba.

Pratite nas putem web stranice, kao i na društvenim mrežama – Instagram, Facebook i LinkedIn.

Budite korak ispred!

(STUDOMAT.ba)