Ukoliko te zanimaju digitalni mediji i želiš da naučiš kako funkcioniše najveća regionalna online zajednica, prijavi se za praksu u loncu do 01.03.2021. godine.

Ukoliko imaš između 18 i 35 godina, zanimaju te društvene mreže i trendovi, te dolaziš iz Bosne i Hercegovine, Srbije ili Hrvatske – onda je ovo pravi oglas za tebe! Lonac traži interna za plaćenu online praksu iz sfere digitalnih medija.

Oglas se prenosi u cjelosti:

Da li možete da vjerujete da je već prošlo 6 meseci od našeg posljednjeg lonac internship poziva? Vrijeme brzo prolazi kad se dobro provodiš, pa je tako i nama u loncu proletjelo ovih pola godine. Mnogo stvari se desilo, puno priča se ispričalo, dosta ljudi se poguralo…

Zato je sada došlo vrijeme da se našem timu pridruže nova lica i nove energije!

Ako te nerviraju notifikacije, ne pratiš pretjerano društvene mreže i trendove, ne ide ti pisanje od ruke… onda ovaj poziv definitivno nije za tebe. U suprotnom, nastavi da čitaš, vjerujem da će ti se dopasti šta smo spremili.

c2affc5d 407c 463c b496 d265c15610f6

Sigurna sam da te, kao i nas, izluđuju klasični pozivi za internship sa istim, suhoparnim rečenicama koje ti praktično ništa ne kažu, šta ćeš tačno raditi i šta možeš da očekuješ. Zato mi imamo pripremu – da provjeriš da li ti ZAISTA treba da se prijaviš na ovaj poziv!

  • Prvi korak je da pogledaš Retrospektivu 2020. u loncu. Ne preterujem kada kažem da to nije ni polovina onoga što se izdešavalo u našoj zajednici, ali je dovoljno da stvoriš sliku šta sve radimo. Nije ti too much? Svaka čast, nastavi dalje
  • Drugi korak je da pogledaš kako je izgledala praksa našeg prethodnog interna Nedima – Kako mi je prošla praksa u loncu?

Dopada ti se kako je izgledalo njegovo iskustvo? Vidiš sebe u sličnoj ulozi? Onda si definitivno na pravom mjestu. Pogledaj više informacija o ovom internshipu na linku.