Prijavi se na konkurs za radno mjesto u humanitarnoj organizaciji

 Prijavi se na konkurs za radno mjesto u humanitarnoj organizaciji

Humanitarna organizacija Friends-International raspisuje konkurs za radno mjesto na poziciji stručnjak za informacione tehnologije.

Organizaciji Friends-International je potreban stručnjak za informacione tehnologije koji će uspostaviti i koordinisati sistemom za nadgledanje cijele organizacije. Idealan kandidat će prikupljati podatke koji se mogu lako koristiti, implementirat će promjene unutar NVO ili kompanije i pripremati izvještaje.

Da bi aplicirali, kandidati trebaju posjedovati akademsku diplomu iz relevantne oblast ii prethodno radno iskustvo u oblasti tehnologije prikupljanja podataka, u cilju zaštite djece, obrazovanja, stručnog osposobljavanja i sl.

Za prijavu na konkurs, kandidati trebaju proslijediti CV na e-mail adresu: hr@friends-international.org, a konkurs ostaje otvoren do 30. septembra 2020. godine, te se o svemu više može pročitati ovdje.

 

Ajla B.

Ajla B.

Studentica sam Pravnog fakulteta Univerziteta u Sarajevu. Svestrana osoba, a pored prava posebice se interesujem za književnost. Pišem, a moji radovi su nagrađivani, te objavljeni u nekoliko zbornika i časopisa. Zaljubljenik sam u svaki vid umjetnosti, a lično smatram da je "umjetnost - sve što nas okružuje".

Možda te i ovo zanima?