PR ARENA najavljena za 19. i 20. oktobar u Sarajevu

Najveća studentska konferencija jugoistočne Evrope PR ARENA INTERNATIONAL najavljena je za 19. i 20. oktobar ove godine u Sarajevu.


Najveća studentska konferencija jugoistočne Evrope PR ARENA INTERNATIONAL najavljena je za 19. i 20. oktobar ove godine u Sarajevu.

Do sada je održano ukupno pet konferencija od kojih su dvije bile međunarodnog karaktera, a učesnici su dolazili iz nekoliko zemalja.

Ovaj najveći edukacijski događaj za studente u regiji uspio je okupiti više od 1.000 studenata iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije i Makedonije.

Tokom predstojećeg događaja u oktobru, priznati stručnjaci razmjenjivat će sa studentima i za studente mišljenja, ideje, iskustva i informacije kroz interaktivne, inovativne i kreativne sesije na temu najnovijih dešavanja u PR industriji.

PR ARENA ponudit će edukativan i kreativan pristup učenju zasnovan na interaktivnim druženjima vrhunskih profesionalaca i studenata.

(SEEbiz.net)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT

STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.
X