Poziv za učešće u online takmičenju za sve mlade iz BiH: “Mladi traže lokalne uzore u poduzetništvu”

Business HELPer, neformalna grupa mladih koja realizuje aktivnosti u sklopu Akcionog mjeseca poduzetničke akademije Business STARTer, Vas poziva da uzmete učešće u online takmičenju "Mladi traže lokalne uzore u poduzetništvu".


Ako imate između 18 i 30 godina i živite u BiH, napravite kratki intervju (3 do 5 pitanja) sa lokalnim poduzetnikom, pošaljite intervju sa slikom poduzetnika (ili vašom zajedničkom slikom) na info@fondacija787.ba i dobijte priliku da osvojite nagradu od 100KM.

Takmičenje će trajati od 15. do 29.06., a svi pristigli intervjui će biti objavljeni na FB stranicama Business STARTer 787 i Fondacija 787. Najkreativnije predstavljeni poduzetnik će također dobiti vrijedno priznanje.

Ovo takmičenje realizuju učesnici Business STARTer poduzetničke akademije koju implementira Fondacija za društveno-ekonomski razvoj 787. Fondacija 787 je neprofitna organizacija čiji je rad usmjeren na ekonomsko osnaživanje žena i mladih kroz poticanje poduzetništva, te podržavanje njihovog profesionalnog rasta i razvoja.

(STUDOMAT.ba)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT
STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.
X