Otopit ćete se od slatkoće: Pas dobio fakultetsku diplomu na promociji

Promocije su uglavnom svečani događaj za svakog studenta; tada odjeveni u togu s kapom diplomca na glavi studenti primaju svoje krvavo 'zarađene' diplome. No, kada pas na promociji dobije diplomu to je skroz drugi par rukava – i to najslađih na svijetu!


210naslovna

Kada god je studentica Brittany Hawley sa Univerziteta Clarkson u New Yorku pohađala nastavu, njen pas Griffin je bio s njom. Naime, studentica je u invalidskim kolicima pa joj treba pomoć terapijskog psa pa je i ovaj slatki čupavac primio diplomu kada i njegova gazdarica. Griffin joj je doslovno pomagao oko svega – i oko vježbi na fakultetu, ali i oko donošenja stvari poput primjerice mobitela, prenosi mojfaks.com.

Psić je naravno dobio počasnu diplomu i čak je i on imao odijelce i kapicu na glavi. Fakultet je ovog 4-godišnjeg zlatnog retrivera nagradio diplomom uz pohvalu da je pomagao studentici doći do njene diplome te da se iznimno trudio.

Griffin je istreniran da mi pomaže u različitim situacijama. Ako mi nešto ispadne on to pokupi, a može otvoriti i frižider, ugasiti svjetlo i pomaže mi vratiti se u kolica., rekla je 25-godišnja studentica.

Iskreno, nismo vidjeli slađeg diplomca!

(STUDOMAT.ba)