Online kurs MOOC o Erasmus+ mogućnostima finansiranja za mlade

 Online kurs MOOC o Erasmus+ mogućnostima finansiranja za mlade

Jugend Nacionalna agencija za Evropu organizuje online kurs MOOC o Erasmus+ mogućnostima finansiranja za mlade.

Od 2015. godine SALTO-IOUTH.net u saradnji sa nekoliko Erasmus+ nacionalnih agencija nudi mrežni kurs o Erasmus + mogućnostima finansiranja za mlade. Kurs ima za cilj neograničeno učešće i pruža interaktivne materijale sa kursova kao što su video snimci, mrežni forumi, kvizovi, liste za čitanje i reference na publikacije.

Pored toga, MOOC pruža priliku učenicima da naprave mreže i izgrade partnerstva među učesnicima. Masivni otvoreni kurs na mreži uključuje organizovane resurse za učenje koji pokrivaju sve tri ključne akcije programa Erasmus + Mladi u akciji.

Na kurs se mogu prijaviti projektni menadžeri, omladinski radnici i lideri, kao i svi zainteresovani za Erasmus + mogućnosti finansiranja za omladinsko polje iz Erasmus + programa i zemalja partnera. Neophodno je dobro poznavanje engleskog jezika.

Detaljnije o ovom kursu nalazi se na linku, a rok za podnošenje aplikacije je do 30. septembra 2020. godine.

Ajla B.

Ajla B.

Studentica sam Pravnog fakulteta Univerziteta u Sarajevu. Svestrana osoba, a pored prava posebice se interesujem za književnost. Pišem, a moji radovi su nagrađivani, te objavljeni u nekoliko zbornika i časopisa. Zaljubljenik sam u svaki vid umjetnosti, a lično smatram da je "umjetnost - sve što nas okružuje".

Možda te i ovo zanima?