Oduvijek ste htjeli živjeti u svijetu Harryja Pottera? Odlično! Sada možete odsjesti u Hagridovoj kolibi

Fanovi knjiga i filmova najpoznatijeg živog čarobnjaka Harry Pottera sada mogu odsjesti i u kolibi inspiriranoj onom u kojoj živi Hagrid.


U malom kafiću u Edinburgu, J.K. Rowling crpeći inspiraciju iz grada započela je priču o Harry Potteru. U moru turističkih destinacija, ovo je jedno od must see mjesta za fanove. U Londonu postoji i Harry Potter World gdje knjige postaju žive – ništa manje i ne očekujemo. A sada imamo i Hagridov dom. Koliba se nalazi u North Shireu u Engleskoj u sklopu Nacionalnog parka North York Moors. S pogledom na more i prekrasnu prirodu, čarobni smještaj obećava ‘a life time experience’, prenosi mojfaks.com.

Advertisements

Vlasnica Carol Cavendish za College times govori kako je došla na ideju.”Knjige su oduvijek bile važan dio mog života, čak i nakon što mi je dijagnosticirana disleksija dok sam učila čitati. U teškim vremenima knjige Harry Pottera i Gospodara prstenova bile su mi jedini eskapizam. Zato je tako fantastično stvoriti okruženje u kojem i drugi mogu ostaviti iza sebe svakodnevni život i zakoračiti u svoju omiljenu knjigu.”

Vizija North Shirea je stvoriti bajkoviti i prigodni odmor za goste. U kućici može spavati šest osoba i opremljena je dodatnim detaljima inspiriranim Harry Potterom kao što su tinta i pero. Smještaj na ovoj farmi pruža i druge mogućnosti poput Shepardove kolibe, kamp kućica i kampiranja. Tu su i poniji, koze i druge životinje koje nemojte pokušati pretvoriti u nešto drugo. Magične štapove ostavite u kolibi!

Advertisements

Okej, znamo za što štedimo naredne dvije godine. Uz malo magije sve je moguće.

(STUDOMAT.ba)