Održana radionica o pisanju finansijskih izvještaja

MOSTAR - U prostorijama Vijeća mladih Grada Mostara održana je radionica o pisanju finansijskih izvještaja. Radionica je održana u saradnji sa udruženjem "U Plusu" iz Tuzle.


MOSTAR – U prostorijama Vijeća mladih Grada Mostara održana je radionica o pisanju finansijskih izvještaja. Radionica je održana u saradnji sa udruženjem “U Plusu” iz Tuzle.

Na radionici je prisustvovalo 25 mladih ljudi koji su kroz ovu radionicu doprinijeli svom neformalnom obrazovanju i koji će služiti ciljevima daljnjeg poboljšanja društva.

Teme koje je obuhvatila radionica su: “Upravljanje kućnim budžetom”, “Finansijski proizvodi” i “Prava, obaveze i zaštita korisnika u finansijskom sektoru”.

Vijeće mladih Mostara saopštilo je da nastavlja akciju edukacije mladih Grada Mostara kroz mnogobrojne radionice koje će se održavati u prostorijama Vijeća.

(STUDOMAT.ba)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT
STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.
X