Poziv na debatu o evropskoj perspektivi i mogućnostima mladih za nastavak studija u BiH i u EU

BANJA LUKA - 30. septembra 2013. godine u sali I hotela Bosna, održaće se debata na temu "Moja evropska perspektiva - mogućnost mladih za nastavak studija: BiH i u EU".


aiesec banja luka debata

BANJA LUKA – 30. septembra 2013. godine u sali I hotela Bosna, održaće se debata na temu “Moja evropska perspektiva – mogućnost mladih za nastavak studija: BiH i u EU”.

Debatu organizuje kompanija BORAM u saradnji sa Narodnom Skupštinom Republike Srpske i organizacijom studenata AIESEC. BORAM se već godinama specijalizuje u kampanjama od društvenog interesa, koje pored informisanja, uključuju i edukaciju javnosti.

Organizacija studenata AIESEC Banja Luka organizuje prakse sa naše studente u inostranstvu kao i prakse u Banjoj Luci za studente iz inostranstva, te na taj način omogućava iskustva za stvaranje mladih lidera. Pored predstavnika BORAM-a i AIESEC-a, debati će prisustvovati parlamentarci Narodne Skupštine Republike Srpske Radmila Kocić i Branislav Borenović, te šef ureda EU u Banjoj Luci Gulio Zanni.

Debata je prilika za sve studente da iznesu svoje mišljenje, ali i da se upoznaju za planovima za poboljšanje obrazovnog sistema naše zemlje.

Organizatori pozivaju sve zainteresovane studente da dođu i učestvuju u debati, iznesu svoje mišljene i prikupe zanimljive informacije o mogućnostima nastavka studija, kako u našoj zemlji tako i u EU.

Svi učesnici u debati će dobiti certifikat o učešću, a kako je broj učesnika ograničen, učešće se prijavljuje popunjavanjem formulara.

Zvanični Facebook event: Debata na temu “Moja evropska perspektiva – mogućnosti mladih za nastavak studija: BiH i u EU”

(STUDOMAT.ba)