Obavezna praksa studenata i studentica odnosa s javnošću u Mostaru

Organizacije imaju prigodu stvarati na ovaj način bazu podataka o budućim stručnjacima za odnose s javnošću koji bi mogli eventualno konkurirati za određena radna mjesta, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Filozofskog fakulteta.


Potpisivanje Sporazuma o suradnji s organizacijama i institucijama gdje će studenti i studentice odnosa s javnošću obavljati obveznu praksu održat će se 25. februara (ponedjeljak) u dvorani fra Jozo Vasilj na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru u 11.00 sati.

Advertisements

Rektor SUM-a prof. dr. Zoran Tomić i dekan Filozofskoga fakulteta prof. dr. Ivica Musić potpisat će sporazume s predstavnicima Vlade Hercegovačko-neretvanske županije, JP “Elektroprivreda HZ HB” d.d. Mostar, Hrvatskih telekomunikacija, FEAL–a, Sveučilišne kliničke bolnice Mostar, United Outdoor, HŠK Zrinjski, Arena sport centar-Mostar, Grad Mostar, Hrvatska pošta d.o.o Mostar te Croatia osiguranje Ljubuški.

Advertisements

Studenti i studentice diplomskog studija Odnosa s javnošću će u navedenim organizacijama obavljati obaveznu praksu na visokoj razini što je neizmjerno važno za njihovo cjelokupno obrazovanje, ali ovime i organizacije i institucije pokazuju društvenu odgovornost i senzibilitet za visoko obrazovanje.

STUDOMAT.ba