Obavezna praksa studenata i studentica odnosa s javnošću u Mostaru

Organizacije imaju prigodu stvarati na ovaj način bazu podataka o budućim stručnjacima za odnose s javnošću koji bi mogli eventualno konkurirati za određena radna mjesta, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Filozofskog fakulteta.


Potpisivanje Sporazuma o suradnji s organizacijama i institucijama gdje će studenti i studentice odnosa s javnošću obavljati obveznu praksu održat će se 25. februara (ponedjeljak) u dvorani fra Jozo Vasilj na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru u 11.00 sati.

Rektor SUM-a prof. dr. Zoran Tomić i dekan Filozofskoga fakulteta prof. dr. Ivica Musić potpisat će sporazume s predstavnicima Vlade Hercegovačko-neretvanske županije, JP “Elektroprivreda HZ HB” d.d. Mostar, Hrvatskih telekomunikacija, FEAL–a, Sveučilišne kliničke bolnice Mostar, United Outdoor, HŠK Zrinjski, Arena sport centar-Mostar, Grad Mostar, Hrvatska pošta d.o.o Mostar te Croatia osiguranje Ljubuški.

Studenti i studentice diplomskog studija Odnosa s javnošću će u navedenim organizacijama obavljati obaveznu praksu na visokoj razini što je neizmjerno važno za njihovo cjelokupno obrazovanje, ali ovime i organizacije i institucije pokazuju društvenu odgovornost i senzibilitet za visoko obrazovanje.

STUDOMAT.ba


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

Irma Ahmetspahić

Studentica prve godine prvog ciklusa studija na Fakultetu političkih nauka UNSA, odsjek žurnalistika. Ni manje ni više. Uživam u svijetu medija. Pisanju. Slobodi. Volim košarku, kafu i crnu boju. Uvijek imam olovku i papir.
X