Naspavajte se u samo nekoliko sati uz ovih šest tehnika

Svako od nas bio bi sretan kad bi 24-satni dan mogao produžiti za nekoliko sati kako bi dobio više vremena za spavanje, posebno u vrijeme ispitnih rokova, kada je sna sve manje.

 Naspavajte se u samo nekoliko sati uz ovih šest tehnika

Donosimo šest tehnika spavanja koje će vam omogućiti do 22 slobodna sata dnevno, koja ćete, naravno, iskoristiti da učite.

6. Spavanje naših predaka – 6 sati

Formula za spavanje: 4 sata (prva faza) + 2 sata (druga faza) = 6 sati

Naši preci spavali su u 2 faze odvojene periodom budnosti. Taj se period smatrao posebnim vremenom i koristio se za duhovnu praksu ili čitanje. Ako želite isprobati polifazno spavanje, ali ne znate odakle započeti, ovo je metoda koju preporučujemo. Za većinu ljudi to je najudobnija opcija, a može se nadopuniti i sa dodatnih 30 minuta sna za prilagodbu.

5. Drijemanje – 2 sata

Formula za spavanje: 4 drijemeža od 30 minuta svakih 6 sati = 2 sata

Buckminster Fuller smislio je najučinkovitiju tehniku ​​spavanja koja se sastoji od drijemanja od 30 minuta 4 puta dnevno svakih 6 sati. Tvrdio je da se nikad nije osjećao energičnije. Nakon dvije godine ovog rasporeda, doktori su pregledali slavnog izumitelja i proglasili da ima savršeno zdravlje. Bitno je napomenuti da je ovo najekstremniji ciklus spavanja.

NASTAVITE ČITATI OVAJ ČLANAK

NAREDNA STRANICA »

Možda te i ovo zanima?