Najbolji studenti Univerziteta iz Banjaluke posjetili sjedište OEBS-a u Beču

Najbolji studenti završnih godina studija imat će priliku da se uz stručno vođenje upoznaju sa radom Univerziteta u Beču.


unibl 1
Foto: UNIBL

U okviru studijske posjete Beču, grupa najboljih studenata Univerziteta iz Banjaluke posjetila je sjedište Organizacije za evropsku bezbjednost i saradnju (OEBS) u Beču, gdje im se obratio ambasador BiH pri OEBS-u Siniša Bencun.

Studijsko putovanje za najbolje studente banjalučkog univerziteta organizuje Predstavništvo RS-a u Austriji, a u okviru posjete OEBS-u studente je pozdravila i generalna sekretarka OEBS-a, ambasadorka Helga Maria Šmid.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Tokom posjete Beču, najbolji studenti završnih godina studija na banjalučkom Univerzitetu imaće priliku da se, uz stručno vođenje, upoznaju sa radom Univerziteta u Beču, Parlamenta Austrije i Gradske vijećnice, kao i sa kulturno-istorijskim znamenitostima gradam piše Infobijeljina.

Šef Predstavništva RS u Austriji Mladen Filipović upoznaće studente i sa aktivnostima Predstavništva, a u koordinaciji sa Univerzitetom u Banjaluci namjera je da se u narednim godinama nastavi sa organizacijom studijskih posjeta za najbolje studente.