Nagradno takmičenje na temu “Moja (ne)sigurnost na internetu

 Nagradno takmičenje na temu “Moja (ne)sigurnost na internetu

Nagradno takmičenje odličan je način za sve mlade pune deja da svojim kreacijama doprinesu osviještenosti rizika i prednosti koje nosi internet.

U okviru projekta “Trik za siguran klik” organizuje se takmičenje da svojom maštom kreirate poster koji daje doprinos sigurnosti na internetu i tako učestvujete u nagradnoj igri.

Tema takmičenja je “Moja (ne)sigurnost na internetu, a kandidatirati se mogu svi mladi od 15 do 25 godina iz Bosne i Hercegovine.

Prvo i drugo mjesto bit će nagrađeni novčanim nagradama od 200 i 150 KM, a u pripremi je i još 5 nagrada iznenađenja za ostale učesnike, od kojih će se najboljih 10 moći boriti za pobjedu putem fb stranice i broja lajkova.

Svoje postere možete slati na e-mail adresu: mladi@nahla.ba, a za više informacija posjetite zvanične profile Kluba mladih Tignum na društvenim mrežama.

Konkurs ostaje otvoren do 6. oktobra 2020. do 23:00 sata.

Ajla B.

Ajla B.

Studentica sam Pravnog fakulteta Univerziteta u Sarajevu. Svestrana osoba, a pored prava posebice se interesujem za književnost. Pišem, a moji radovi su nagrađivani, te objavljeni u nekoliko zbornika i časopisa. Zaljubljenik sam u svaki vid umjetnosti, a lično smatram da je "umjetnost - sve što nas okružuje".

Možda te i ovo zanima?