Zanima vas grafički dizajn? Pohađajte online obuku

Kroz svoj Centar za obuke INTERA Tehnološki Park kontinuirano edukuje kadrove u područjima traženima na tržištu rada omogućavajući im jačanje njihove konkurentnosti i povećanje broja prilika za zaposlenje.


adobe photoshop 1601024459

Ova obuka će vas uvesti duboko u svijet grafičkog dizajna, jednog od iznimno traženih zanimanja današnjice.

Edukacija će polaznike upoznati s nekim od najpopularnijih alata, Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign, korištenih za dizajn vizualnih identiteta poduzeća i organizacija, promotivnih kampanja i svih onih vizualnih sadržaja u svijetu koji nas okružuje.

Kroz novu obuku u INTERA Tehnološkom Parku polaznici će se upoznati s rasterskom i vektorskom grafikom, osnovnim pravilima grafičkog dizajna, postavkama računarskih alata koje doprinose kvaliteti idejnog rješenja, ali i trikovima i principima uspješnog dizajna.

Prvi ciklus obuke po promotivnoj cijeni, koja se organizuje u suradnji s MarketMakers projektom koji je podržan od strane Vlade Švicarske, a implementira ga konzorcij Helvetas Swiss i Kolektiv (MojPosao.ba), namijenjena je početnicima koji tek žele započeti karijeru grafičkog dizajnera, ali i onima koji su u potrazi za prilikama za nadogradnju postojećih vještina.

Broj sudionika je ograničen, a svi zainteresirani se mogu prijaviti na linku, gdje se nalaze i dodatne informacije. Za sva dodatna pitanja mogu se obratiti timu INTERA Tehnološkog Parka na prijave@intera.ba.