Medicinski fakultet: Snimali se i pjevali pored leševa za obdukciju

Mladići se snimali i pjevali neprikladne pjesme u prostoriji u kojoj se nalaze leševi za obdukciju.


Foto: Envato
Foto: Envato

Nakon što su se na društvenim mrežama pojavili snimci grupe mladića koji se snimaju i pjevaju neprikladne pjesme u prostoriji u kojoj se nalaze leševi za obdukciju, sa Medicinskog fakulteta je rečeno za N1 da su za to saznali iz medija, te da ti mladići nisu studenti tog fakulteta, što, kako kažu, ne umanjuje težinu ovog prestupa, te će o tome obavestiti organe MUP-a.

Advertisements

U odgovoru Medicinskog fakulteta televiziji N1 navodi se da su „za skandalozno ponašanje grupe mladića saznali iz medija“.

 – Odmah je sprovedena istraga, kako bi se ustanovilo ko su osobe na snimku koji kruži društvenim mrežama. Na osnovu analize snimaka sigurnosnih kamera na Institutu za anatomiju ‘Niko Miljanić’ utvrđeno je da su snimak napravili radnici kompanije TVI, koju je fakultet angažovao zbog izvođenja radova na sistemu za detekciju i dojavu požara. Njihov identitet potvrdio je i direktor pomenute kompanije, navodi se u odgovoru televiziji N1.

Advertisements
Foto: N1

Iako im je, kako navode, „drago što učesnici ovog incidenta nisu studenti Medicinskog fakulteta, to ne umanjuje težinu ovog prestupa“.

 – Fakultet će, stoga, o ovome obavestiti organe Ministarstva unutrašnjih poslova, navodi se.