“Ljubav je u zraku” ASuBIH-a Istočno Sarajevo

Uskoro se bliži Dan zaljubljenih, a lokalni tim Istočno Sarajevo Asocijacije srednjoškolaca u BiH došao je na ideju da naprave akciju kako bi obradovali sve zaljubljene za ovaj dan.


lt istocno sarajevo ljubav je u zraku

Ljubavne listiće možete pronaći na štandovima lokalnog tima Istočno Sarajevo 10, 11. i 12. februara u periodu od 14 do 16 sati.

Ljubavni listići rade tako što kada ih kupite trebate da ga sačuvate, a izvlačenje dobitnih ljubavnih brojeva će biti održano 13.02. u 19:30h preko live videa na Instagram profilu ASuBIH LT Istočno Sarajevo.

– Na ideju smo došli tako što srednjoškolcima kao i ostatku populacije u našoj zajednici treba nešto novo i nešto inovativno. Svi smo navikli da nam je ruža sigurnosna karta, ali ovaj put svi želimo da okušamo sreću i da iznenadimo svoju drugu polovinu nečim boljim. Akcija traje od 10.02. pa sve do 13.02. kada se izvlače dobitna tri ljubavna papirića u live videu na našem instagram profilu. Osim glavnog dijela ove akcije pripremili smo i mala iznenađenja u vidu kolačića i motivacionih poruka za naše srednjoškolce, rekao je PR menadžer lokalnog tima ASuBIH-a Siniša Popić.

Pobjednička tri para dobijaju poklon setove za nju i njega.

(Milan Ilić / STUDOMAT.ba)