KS: Počela prodaja studentskih kupona za septembar

Jučer je počela prodaja studentskih kupona za mjesec septembar. Od 2. do 6. septembra prodajna mjesta GRAS-a radit će produženo, i to od 07.00 do 16.30 sati, a ostalim radnim danima od 07.00 do 14.30 sati.


Jučer je počela prodaja studentskih kupona za mjesec septembar. Od 2. do 6. septembra prodajna mjesta GRAS-a radit će produženo, i to od 07.00 do 16.30 sati, a ostalim radnim danima od 07.00 do 14.30 sati. 

Period važenja postojećih studentskih iskaznica za redovne studente upisane na visokoškolskim ustanovama u Kantonu Sarajevo produžen je do 30. septembra.

Iz GRAS-a mole korisnike da kupone za gradski prevoz kupuju isključivo na prodajnim mjestima tog preduzeća kako bi izbjegli mogućnost kupovine falsifikovanih karata, a samim tim krivičnu odgovornost za posjedovanje falsifikovanih dokumenata.

(STUDOMAT.ba)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT
STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.
X