Korisne aplikacije za studentski život

Postoji mnoštvo aplikacija kojima možete učiniti svoje studentske godine produktivnijima i boljima. Danas svi posjeduju pametni telefon ili tablet, koji vam mogu pomoći da najbolje iskoristite godine studiranja. U ovom članku, podijelit ćemo nekoliko aplikacija koje će vam u tome pomoći.


Foto: Ilustracija

Ispiti su više manje gotovi na većini fakulteta, što znači kako ponovno počinje svakodnevni život na fakultetima: semestar počinje, ponovno izlazite petkom i slično. Vrlo se lako dogodi da studenti izgube volju za učenjem, te na taj način zabrljaju cijeli semestar, jer ne dolaze na predavanja na vrijeme, a nekada ni ne znaju gdje im je glava. Ali, napomenut ćemo odmah: ove aplikacije nisu nužno samo za studente. Mnogima bi mogle biti korisne.


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT

STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.
X