Kompanija iz Njemačke zapošljava medicinske sestre / tehničare

Predstavnici njemačke kompanije Alloheim dolaze u Sarajevo i u potrazi su za većim brojem medicinskih radnika iz naše države. Ukoliko ste medicinska sestra/tehničar ovo je idealna prilika da dođete na razgovor direktno sa poslodavcem. Broj mjesta je ograničen.


29.04.2018. 23:00

Učešće je besplatno, a prethodna prijava je obavezna!

Prezetnacija i razgovor sa kandidatima će se održati u utorak 22. maja hotelu Bristol Sarajevu. Svi prijavljeni kandidati će imati 1 na 1 razgovor direktno sa poslodavcem, saznaćete uslove koje poslodavac nudi i dobićete odgovore na sva Vaša pitanja. U dogovoru sa poslodavcem možete da izaberete i grad gdje želite da radite.

Kandidati koji prođu intervju moći će potpisati ugovor o radu sa poslodavcem, koji poslije toga rješava sve administrativne procedura sa ciljem da u što kraćem roku možete da počnete da radite u Njemačkoj.

Obavezni uslovi za prijavu su:

  • medicinska sestra/tehničar – opšti ili pedijatrijski smjer
  • položen državni ispit
  • imate sertifikat za B1 ili B2 nivo njemačkog jezika – isključivo Goethe, ÖSD ili TELC

Prijaviti se možete na sljedećem linku: http://www.centarzaafirmacijuirazvoj.org

(STUDOMAT.ba)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT
STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.