Ko ima duži Evropom kruži: Sakupljaj Tuborg čepove i osvoji apsolventsko putovanje

Student si i maštaš o apsolventskoj ekskurziji? Imaš četveročlanu ekipu uz koju bi posjeta Monaku, Monte Carlu, Lloret de Maru, Barseloni, Rimu, Firenzi, Veneciji te krstarenje Mediteranom bio provod za pamćenje?


27.02.2019. 08:18

Ovo spektakularno putovanje od 12 dana, u terminu od 24.4. do 5.5.2019. možeš osvojiti sa timom, a sve što treba je da napravite najduži Tuborg lanac. Pitaš se kako?

Prvi korak je prijava tima na web stranici www.tuborg.ba. Za naredni korak vam treba Tuborg pivo. Nakon uživanja u pivu sačuvajte pull off čepove i odvojite prstenove. Spojite ih u lanac (detaljno objašnjenje na web stranici www.tuborg.ba) i pokušajte napraviti što duži lanac.

Lanci će se mjeriti u sklopu 11 Tuborg party-a u više bh. gradova, a termini i lokacije će biti objavljeni na Facebook i Instagram kanalima Tuborg BiH. Na svakom party-u bit će izabrana jedna ekipa sa najdužim lancem, a ukupno 11 će ih osvojiti putovanje Evropom. Na apsolventsku ekskurziju krenut će u dvospratnom Tuborg autobusu u kojem će moći uživati i uz DJ-a.

Ukoliko na nekom od party-a vaš lanac ne bude najduži, nemojte odustajati, nastavite sa nizanjem prstenova i prijavite se za mjerenje već na sljedećem party-u. Osim toga, dodatne centimetre za lanac možete osvojiti kroz izazove na www.tuborg.ba te na Facebook i Instagram kanalima Tuborg BiH.

(STUDOMAT.ba)

 


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT
STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.