Iskoristite voucher i ostvarite popust na Centrotours RoadTrips putovanja

Iskoristite voucher i ostvarite popust na putovanja koja Centrotours RoadTrips organizuje za vrijeme prvomajske pauze.


voucher cover

Prvomajska pauza 2016

Pet dana, tri noćenja i šest derneka u Paraliji od 29. aprila do 3. maja ili 10 dana, šest noćenja i osam derneka na Zakintosu i Paraliji od 24. aprila do 3. maja? Izbor je na vama!

STUDOMAT.ba je u saradnji sa Centrotours RoadTrips obezbijedio vouchere koji vam donose popust na putovanja za vrijeme prvomajske pauze.

Kako iskoristiti voucher?

Ukoliko se prijavljujete u nekoj od Centrotours poslovnica, potrebno je da voucher preuzmete na vaš pametni telefon i da prilikom prijave isti pokažete uposlenicima u agenciji. Kliknite ovdje i preuzmite voucher.

voucher

Voucher i online rezervacije

Ukoliko rezervaciju vršite putem online forme, potrebno je da u polje voucher upišete PP2016. Na taj način ostvarujete popust u iznosu od 10,00 KM.

Ovaj voucher obezbijedio je portal STUDOMAT.ba. Voucher se odnosi na prvomajsku pauzu 2016 u organizaciji Centrotours RoadTrips. Voucheri se ne mogu spajati, jedna osoba može iskoristiti jedan voucher. Voucher važi za putovanja Paralija od 159,00 KM i Paralija/Zakintos od 269,00 KM, te se ne može iskoristiti u slučaju first minute ponuda.

Ne zaboravite lajkati i pratiti Facebook stranicu Centrotrours RoadTrips!

(STUDOMAT.ba)