Hit u Slagalici: Takmičarka nezadovoljstvo pokazala kolutanjem očiju, a zamalo je stradao i miš

"Ko gubi, ima pravo da se ljuti..."


slagalica katarina

Ko gubi, ima prava da se ljuti, ali kada to učini u kvizu “Slagalica” koji se dugi niz godina emituje na Prvom programu Radio televizije Srbije, obično postane pravi hit na društvenim mrežama.

Katarina Demijanenko i Marko Stamenković, učestvovali su u jednoj od epizoda ovog popularnog porodičnog kviza. U takmičenju je posle dvije epizode, pobijedio Marko, ali je simpatije publike pobrala Katarina i to zahvaljujući svojoj reakciji u pojedinim trenucima kada je drugi takmičar bio brži, te i davao tačna rješenja, prenosi Blic.rs.

Naime, ona u tri navrata nije mogla da sakrije svoje nezadovoljstvo i iznerviranost, te je svaki put instiktivno reagovala, dva puta kolutanjem očiju, dok je jednom i miš umalo stradao.

Prva reakcija je došla već na početku, kada je Marko u prvoj igri dao rješenje za riječ od devet slova, onda tokom rješenja matematičkih zadataka, da bi kulminacija došla u igri “Ko zna zna”, kada je Marko ponovo bio brži, što je simpatčna Katarina ispratila kolutanjem očiju i odmahivanjem rukom.

Ovakve njene reakcije, ubrzo su našle svoj put ka društvenim mrežama, gde su se uglavnom nizali komentari poput “ovo sam tako ja na ispitu” pa i “podrška za sestru”.

Cijelu emisiju pogledajte u video prilogu: