Global Citizen event u Sarajevu: “Winter abroad – Ostavi trag ove zime!”

"Winter abroad – Ostavi trag ove zime" događaj, u organizaciji AIESEC Sarajevo, održaće se 12.11. u Centru za kulturu u Sarajevu (ulica Jelićeva).


aiesec sarajevo zima

“Winter abroad – Ostavi trag ove zime” događaj, u organizaciji AIESEC Sarajevo, održaće se 12.11. u Centru za kulturu u Sarajevu (ulica Jelićeva).

Global Citizen je idealna prilika za studente da upoznaju ljude iz svih krajeva svijeta kroz projekat volonterske razmjene u trajanju od 6 do 8 sedmica. Svi projekti u okviru ove razmjene su usmjereni jačanju zajednice u kojoj volontirate, a podijeljene su u tri kategorije: društveno poduzetništvo, kulturološka svijest i edukacija drugih.

Razmjene se održavaju u jednoj od 125 AIESEC zemalja, širom zemlje, a namijenjena je svim studentima od 18 do 29 godina, neovisno o polju studija i ocjenama.

Događaj pod imenom „Winter abroad – Ostavi trag ove zime“ održat će se 12.11. u Centru za kulturu, Sarajevo u Jelićevoj, gdje će zainteresirani imati priliku da čuju sve informacije o ovom programu iz prve ruke kao npr: bivša iskustva sa razmjena, metode apliciranja, projekti koji se nude studentima i mnoga druga iznenađenja, koja možete vidjeti na licu mjesta.

Više informacija o događaju možete pronaći na zvaničnom Facebook eventu.

(STUDOMAT.ba)