Garden of Dreams vas zove na novi ljetni ples

Garden of Dreams festival zakazan je za mjesec august (13.-15.), a do tada se družimo dva puta na Garden of Dreams eventima. Već ove subote, 03.07.2021. godine svi ste pozvani na bajkoviti ples pod zvijezdama u Historijskom muzeju Bosne i Hercegovine.


Garden of Dreams vas zove na novi ljetni ples 5

Prvo Garden of Dreams druženje nakon više od godinu dana prošlo je u najboljem redu. Organizacija, Covid-19 protokoli, testiranje, saradnja sa organima vlasti, policijom i nadležnim ministarstvima ohrabrili su nas da nastavimo vraćati nadu u bolje sutra.

Garden of Dreams vas zove na novi ljetni ples 1

– Veliko hvala, pored nabrojanih institucija, dugujemo i vama, našoj vjernoj publici, jer ste upravo vi najbitnija karika našeg lanca. Presretni smo što se i dalje možemo družiti, zato nema čekanja. Ove subote u goste nam dolazi jedna polovina dua Phunkadelica. Iz Italije stiže Luca Marano koji doprinosi talijanskoj klubskoj sceni od ranih 90tih, a svojim djelovanjem rodni grad Cataniju učinio je centrom Sicilije. Pored njega naši domaćini ovog puta su fenomenalni After Affair i Calkins, najavljuje PR Garden of Dreams Darko Pandurević.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Ulaznice za Garden of Dreams with PHUNKADELICA možete kupiti u pretprodaji po cijeni od 20 KM na www.kupikartu.ba ili na dan događaja po cijeni od 25 KM.

Garden of Dreams i Revolt kolaboracija

Ovu priliku želimo iskoristiti da našoj publici predstavimo i saradnju na koju smo jako ponosni, a to je saradnja sa legendarnim clothing brandom Revolt, sretno poručuju organizatori Garden of Dreams događaja.

– Garden of Dreams ne samo za Sarajevo, već i za regiju, ali i šire postao je sinonim za ljubav, ples i izvanredan provod. REVOLT clothing je upravo inspirisan sarajevskom baštom snova kreirao unikatne majice i haljine sa željom da podrži nastavak jedne čarobne priče, a cvijetni i šareni dizajn na majicama simbolizira sretnije i vedrije momente koji nam predstoje. Inicijalna ideja i saradnja dva omiljena sarajevska brenda u konačnici je kulminirala i dodatnom kolaboracijom u promociji sa kreativnim i vhunskim umjetnicima – rajom čiji rad cijenimo i podržavamo uvijek. Hvala vam svima od srca. Ljubav za sve,  izjavio je Miran Lazić, Revolt Clothing.

Garden of Dreams i Revolt kolaboracija 1

Covid protokol i ulaz na događaj

Još jednom hvala publici koja je nova pravila i Covid protokol prihvatila kao sastavni dio procesa, a i ovog puta zadovoljstvo nam je nastaviti uspješnu saradnju, te vas obavijestiti o sljedećem.

Da bi posjetitelji mogli prisustvovati događaju 03.07.2021. u Historijskom muzeju BiH biće potrebno:

  • Da su posjetitelji događaja osobe koje su vakcinisane (obje doze vakcine) u posljednjih 6 mjeseci i imaju dokaz o vakcinaciji.
  • Da su posjetitelji osobe koje su prebolovale Covid 19 u posljednjih 6 mjeseci i da imaju dokaz o prebolovanoj bolesti (pozitivan PCR test prije više od 21 dan ili potvrdu o prebolovanoj bolesti).
  • Da posjetitelji imaju PCR ili antigen test ne stariji od 48 sati.

Posjetitelji koji nemaju gore navedeno će moći obaviti brzi antigenski test u subotu u Historijskom muzeju BiH prije samog ulaska na događaj.

– Za ovu priliku smo sa poliklinikom Atrijum dogovorili posebnu cijenu antigenskog testa u iznosu od 20 KM. Obzirom da se odavno nismo vidjeli i da znamo koliko ste poželjeli našu baštu snova, 50% cijene testa snosi Garden of Dreams, tako da posjetitelji test plaćaju 10 KM, navode organizatori.

Sve informacije vezane za ovaj događaj možete pratiti na FB stranici eventa Garden of Dreams.

Obucite udobnu obuću, nabacite sunčane naočale i ne zaboravite zaštitni faktor jer event počinje u 16h, a plešemo sve do 23h. Vidimo se!