Fondacija Granoff: Konkurs za dodjelu stipendija studentima I i II ciklusa studija

Stipendije su namijenjene za studente prvog i drugog ciklusa studija akreditovanih državnih fakulteta u Bosni i Hercegovini.


knjige stipendije
Ilustracija: STUDOMAT

Cilj Fondacije “GRANOFF” je podrška obrazovanju mladih, talentovanih i vrijednih studenata kroz njihovo školovanje, a sve u svrhu stvaranja obrazovanih mladih ljudi koji će svojim radom i zalaganjem stvoriti uslove za ostvarivanje vlastitih ciljeva, a time doprinijeti cjelokupnom društvu.

Upravni odbor Fondacije “GRANOFF” dana 10.05.2024. godine, raspisuje Konkurs za dodjelu stipendija redovnim/samofinansirajućim studentima I i II ciklusa studija.

Rok za prijavu je 20 dana od dana objave konkursa stoga vas pozivaju da ne propustite priliku da se prijavite i budete dio stipendijske zajednice, a tu su da vam pomognu da ostvarite svoje ciljeve.

Sve detaljne informacije o konkursu možete pročitati na linku.

Pravo na podnošenje prijave po ovom konkursu može dobiti student koji ispunjava sljedeće uslove:

  • Državljanin/ka Bosne i Hercegovine
  • Redovni/samofinansirajući student akreditovanih državnih fakulteta u Bosni i Hercegovini
  • Nije primalac stipendije ili druge novčane pomoći za školovanje od nekog drugog pravnog lica
  • Da u trenutku prijave na konkurs ne obnavlja godinu studija
  • Prijave sa potpunom pratećom dokumentacijom dostaviti u traženom roku na e-mail adresu fondacijagranoff@granoff.de ili na adresu Fondacije Granoff – Ulica Hiseta br.6, 71000 Sarajevo, BiH u koverti preporučenom poštom, sa naznakom “”rijava na konkurs

Za sve dodatne informacije ili pitanja, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila: fondacijagranoff@granoff.de ili pozivom na broj telefona: + 387 33 844 502.