Evo kako je studentica preuredila svoj studentski stan za samo 2000 KM

Isabella je imala zadatak da na studentskom budžetu pretvoriti svoj jednosobni sivi stan u oazu sedamdesetih godina prošloga vijeka.


PRC 220107005 1
Foto: Instagram

Dizajniranje interijera jednosobnih stanova zasigurno je pravi poduhvat: osim što sve mora biti funkcionalno s obzirom na veličinu prostora, svaki bi stanar htio i da mu je u vlastitim kvadratima ugodno i lijepo.

Studentica socijalnog rada Isabella Bondo, postala je popularna na društvenim mrežama, a potom i u medijima zbog svog talenta uređivanja i dizajniranja interijera.

Kao velika obožavateljica retro stila, Isabella je imala zadatak da na studentskom budžetu pretvoriti svoj jednosobni sivi stan u oazu sedamdesetih godina prošloga vijeka. 24-godišnjakinja iz Odense u Danskoj oslanjala se na Facebook marketplace i Instagram kako bi pronašla što jeftinije, ali zanimljive komade namještaja.

-Kad sam tek uselila u svoj stan, već sam imala viziju kako bih htjela da izgleda jer sam mrzila tadašnji sivi tepih i bijele zidove, kazala je za Metro.

-Počela sam pratiti puno profila na Instagramu i Pinterestu za dodatnu inspiraciju, kaže studentica.

Isabella je svoj stan uređivala pet mjeseci, a osim na društvenim mrežama, često je namještaj tražila i po buvljacima.

-Jako volim namještaj od bambusa, zamišljam da je većina kuća bila baš tako uređena tokom 60-ih i 70-ih godina, prenosi Metro.

-Kupila sam kuhinjski sto od bambusa za 45 funti i pronašla stolice koje odgovaraju uz sto za 160 funti na Marketplaceu. Pronašla sam i lampu u obliku tulipana na jednom Instagram profilu za 200 funti, koji je bio najskuplja stvar pri renovaciji, ali je jako lijep i osvijetljava cijeli prostor, kazala je.

9a5a4 stan5TEXT
Foto: Instagram

Svojim dizajnom pokazala je da za odličan efekt nisu nužno potrebne velike strukturne promjene prostora.

-Jedan od najdražih komada mi je narandžasti “svemirski” regal ispod televizora za pohranjivanje ploča i ostalih sitnica, a koštao je oko 115 funti. Uz to, kupila sam kantu žute i narandžaste boje kako bih napravila istaknuti zid u svojoj spavaćoj sobi i jedan u dnevnom boravku, a to me koštalo oko 40 funti”, kazala je ponosno studentica.

Uz spomenuto, Isabella je sa zadovoljstvom kazala i kako je uspjela pronaći “tematske” zidne biljke za samo 4 funte, dva tepiha za stotinjak funti  i narandžasti kauč za 250 funti.

 

Snimka zaslona 2022 02 04 191150
Foto: Instagram

Osim toga, studentica je dekorativnim cvjetnim printevima i slikama mačaka ukrasila svijetle zidove. Ove boje stvaraju nevjerojatan prozračan i svijetao prostor koji mi se sviđa, ponosna je studentica.

-Dodala sam i puno biljaka u prostor, što mu daje tu svježinu i čini prostor mirišljavim. Imam i dvije mačke koje se odlično uklapaju u prostor jer su obje narandžaste, mnogi ljude misle kako sam ih kupila da bi se i one uklopile u dekor, kaže studentica za kraj.