Debatujte i osvojite besplatno učešće na Ljetnom debatnom kampu u Neumu

Najbolji debatolozi za mjesec juni i juli će biti nagrađeni besplatnim učešćem na Ljetnom debatnom kampu koji će biti održan u Neumu od 27. do 31. avgusta ove godine.


neum

Debatologija je projekat Centra za kulturu dijaloga (CKD) posvećen promociji kulture dijaloga na internetu, pokrenut u martu 2013. godine, a koji se od aprila iste godine realizuje u sklopu portala STUDOMAT.ba, najveće internet zajednice studenata u BiH.

Centar za kulturu dijaloga (CKD) najbolje debatologe za mjesece juni i juli, umjesto džeparcem i knjigom, nagrađuje besplatnim učešćem na Ljetnom debatnom kampu koji će biti održan u Neumu od 27. do 31. avgusta ove godine.

Uključite se u debatologiju, debatujte i osvojite besplatno učešće na Ljetnom debatnom kampu u Neumu!

Promocija kulture komunikacije na internetu

Centar za kulturu dijaloga i STUDOMAT.ba su protekle dvije godine zajedno provodili misiju promocije kulture komunikacije na internetu i stvarali tako novi model komunikacije među studentima i mladim ljudima.

Svakog ponedjeljka Debatologija je predstavljala tri zanimljive teze za debatovanje, koje se biraju na osnovu najpopularnijih medijskih tekstova i informacija iz prethodne sedmice. Prije objavljivanja novih teza, bira se najbolji debatant za prethodnu sedmicu, a debatant sa najviše pobjeda postaje i najbolji debatant za određeni mjesec. Centar za kulturu dijaloga je najbolje online debatante nagrađivao priznatim i vrlo značajnim certifikate, te simboličnim nagradama i mjesečnim džeparcima.

(STUDOMAT.ba)