CIA objavila test: Možete li uočiti deset razlika na ovim fotografijama?

Centralna obavještajna agencija (CIA) odlučila je izazvati Twitteraše te su postavili izazov na svoj profil za one koji bi u budućnosti htjeli biti agenti. Testirajte svoje vještine opažanja. Možete li uočiti deset razlika na ovim fotografijama?


untitled design zcUnHEc
Foto: Twitter/CIA // 24 sata

Testirajte svoje vještine opažanja. Možete li uočiti deset razlika na ovim fotografijama? Sutra ćemo objaviti tačne odgovore, napisala je CIA na svom Twitter profilu i izazvala Twitteraše koji mogu pokazati svoje ‘špijunske’ vještine.

Neke razlike su očite kao cvijeće u desnom ćošku fotografije čije se boje razlikuju, ili pak ruksak na leđima muškarca u sredini, ali ima i onih koje ‘na prvu’ i nisu tako očite, prenosi 24sata.hr.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Iako im je postavljen zadatak od deset razlika, neki su shvatili ‘caku’ i pronašli još neke razlike. Jer, ipak je to CIA u kojoj morate biti ‘korak ispred svih’.

Ako ste pronašli više od deset razlika, pokazali ste odlične vještine. Uvijek tražite prilike da naučite nešto više, napisali su iz CIA-e.

Naime, razlika ima dvanaest. Oni malo oprezniji pronašli su još dva detalja, kao promjenu boje tunela koji se nalazi na lijevoj strani fotografije te dodani znak od BMW-a na crnom automobilu. A koliko ste vi razlika pronašli?