Časopis studenata sa Sveučilišta u Mostaru “Eureka” dostupan u online izdanju

Riječ je o časopisu studenata Fakulteta prirodoslovnih-matematičkih i odgojnih znanosti.


eureka

Studentski časopis “Eureka” od sada je aktivan na web stranici.

Riječ je o časopisu studenata Fakulteta prirodoslovnih-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru koji donosi različite priče, aktivnosti i projekte sa svih studija FPMOZ-a, ali i razgovore sa predstavnicima Fakulteta i studentima, te stručne teme.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Sva izdanja Eureke dostupna su i u PDF formatu, a od akademske 2020/2021. godine članci časopisa su dostupni i putem web stranice koju su izradili i održavaju studenti studija informatike.

Studenti postavljaju članke kontinuirano kroz akademsku godinu, a sve aktivnosti vezane za Eureku mogu se pratiti i na društvenim mrežama koje također vode studenti, prenosi sumsova.ba.

Svi studenti koji su zainteresirani za razvoj projekta, te žele pridodati svoje ideje i prijedloge, mogu se javiti uredništvu tokom cijele akademske godine na e-mail: eureka@fpmoz.sum.ba

Studenti mogu pisati članke različitih tema, ali i sudjelovati u razvoju i održavanju web stranice, te društvenih mreža. Svaka nova ideja za razvoj projekta je dobrodošla, te sa svakim novim članom tim postaje sve bolji i jači.