Authority Partners postavlja standarde: Izašao je prvi IT industry podcast!

U eteru se danas, 15.11.2019., našao prvi u seriji podcasta koji producira kompanija Authority Partners. Prva epizoda je razgovor s Adnanom Ahmethodžićem, software arhitektom ove kompanije, koji je u živoj diskusiji govorio o prednostima cross-functional timova.


Vrijedno je spomena da je serija podcasta koja je producirana, pionirski poduhvat u IT industriji u Bosni i Hercegovini.

U serijalu, koji u prvoj sezoni broji četiri epizode, će se na zanimljiv i razumljiv način, kroz dijalog između voditeljice i stručnjaka iz Authority Partners timova, govoriti o trendovima IT industrije danas, prednostima i mogućnostima.

 

‘AP Podcasti’ će na YouTube kanalu biti objavljivani jednom mjesečno a iz Authority Partnersa poručuju da se za slušanje novih epizoda iz serijala, svakako ne zaboravite pretplatiti na AP YouTube kanal. Prvu epizodu poslušajte na ovome linku.


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT

STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.
X