AIESEC Banja Luka: Svečano zatvoren uspješno realizovani projekat “RevolutiON”

Lokalna kancelarija AIESEC-a u Banjoj Luci, dana 24. avgusta 2015. godine priredila je svečano zatvaranje projekta RevolutiON, u izložbenom salonu kulturnog centra Banski dvor.


Clanovi kancelarije sa praktikanticama

Projekat koji je napravio revoluciju pozitivnih stvari u Banjoj Luci, revoluciju internacionalnog druženja i društveno-korisnog rada je započeo 15. jula 2015. godine i okupio je u gradu na Vrbasu, praktikante iz: Brazila, Češke, Španije, Njemačke, Srbije, Grčke, Poljske i Italije.

Pokom proteklih 6 sedmica, praktikantice iz navedenih zemalja su radile na razvoju novih marketinških strategija za kulturološke institucije, za koje smo primjetili da su zapostavljene od strane omladine. To su: MSURS, Banski dvor i Studentsko pozorište.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Tokom svečanosti zatvaranja projekta, prisutim gostima, među kojima su bili i predstavnici pomenutih institucija, prikazane su prezentacije o tome šta su djevojke postigle i ostvarile tokom proteklih mjeseci. Prisuti su, takođe, imali priliku da vide i izložbu fotografija, čiji su autori upravo praktikantice.

Projekat ‘’RevolutiON’’ je nacionalni projekat, koji se osim u Banjoj Luci realizovao i u Sarajevu i Mostaru.

(STUDOMAT.ba)