Adobe: Poziv za pripravnike iz cijelog svijeta

Američka kompanija Adobe poziva studente koji su završili osnovne studije u oblasti tehničkih nauka da se prijave i odrade pripravnički staž u njihovoj kompaniji.


Pripravnički će trajati godinu dana, a za to vrijeme kandidati će primati odredjenu mjesečnu platu. Oni će sami moći da izaberu grad u kom žele da rade.

Gradovi u kojima Adobe ima svoje kancelarije su: San Francisko, Sijetl, Vašington i Lehi. Pravo na prijavljivanje imaju kandidati iz cijelog svijeta. Ovim programom stažistima će biti pružena mogućnost da rade sa najtalentovanijim stručnjacima iz oblasti tehničkih nauka, digitalnih medija i marketinga i tako usavrše i obogate svoja znanja.

Da bi se prijavili za ovaj program kandidati moraju napraviti profil na zvaničnom sajtu kompanije Adobe, preko kog će im poslati svoju kratku biografiju.

O rezultatima konkursa kandidati će biti obaviješteni putem e-maila.

Krajnji rok za prijavljivanje nije odredjen.

Dodatne informacije: adobe.com

(UIS)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT

STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.
X