Zapanjujući prizori iz menze: Ovako je izgledala večera kojom su iznenadili studentice za 8. mart

Predivne fotografije sa večere koja je organizovana za studentice u menzi povodom 8. marta.


menza studentice

Zapanjujući prizori stižu iz menze na Kampusu u Splitu. Tamošnji studentski centar studenticama je povodom Međunarodnog dana žena u ponedjeljak pripremio večeru u posebnom ugođaju, onakvom kakav se rijetko može vidjeti i u ‘finijim’ restoranima, prenosi Srednja.hr.

– Svi znamo kako u našim studentskim domovima borave različite generacije uspješnih, pametnih i prekrasnih mladih dama. Kako su i zaslužile, pripremili smo im svečanu večeru povodom Međunarodnog dana žena, kažu iz Studentskog centra Split.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Osim posebnog ugođaja u kojem su objedovale, za studentice su u menzi na Kampusu ovom prigodom priredili i poseban jelovnik.

– Nadamo se kako smo im time barem malo uljepšali jučerašnji dan i pokazali kako smo i uz poštivanje svih epidemioloških mjera, sretni što su dio naše studentske obitelji. Drage dame, neka ovo bude samo mali znak pažnje koju zaslužujete svakog dana u godini, poručili su uz fotogaleriju iz SC-a Split.

🥰[DAN ŽENA U RESTORANU KAMPUS]👩Svi znamo kako u našim studentskim domovima borave različite generacije uspješnih,…

Posted by Studentski Centar Split on Tuesday, 9 March 2021

Inače, ovo nije prvi puta da je studente dočekalo ovakvo iznenađenje. Slično se dogodilo i ovog Valentinova, kada su, pak, posebnu večeru priredili za parove. Kako je to izgledalo, pročitajte ovdje.

Ovaj fascinantan prizor je iz menze: Na Valentinovo studentima pripremili romantičnu večeru