Vrijeme je pozitivnih promjena za mlade u BiH: CEO konferencija u sarajevskom Domu mladih

Ekonomski fakultet Univerziteta u Sarajevu, u saradnji sa partnerim nastavlja sa organizovanjem, prethodno prolongiranih, CEO konferencija.


CEO Sarajevo 2014 cover

Ekonomski fakultet Univerziteta u Sarajevu, u saradnji sa partnerim nastavlja sa organizovanjem, prethodno prolongiranih, CEO konferencija.

Konferencija u Sarajevu će biti održana 6. i 7. decembra tekuće godine u Domu mladih Sarajevo i u prostorijama Ekonomskog fakulteta u Sarajevu.

Podsjećamo, odluka o prolongiranju CEO konferencije u Sarajevu i CEO Warm-up konferencije u Banja Luci donešena je usljed situacije koja je nastupila zbog vremenskih neprilika i nastanka elementarne nepogode u Bosni i Hercegovini tokom maja tekuće godine.

Ranije ove godine su održane CEO Warm-up konferencije u Zenici, Tuzli i Mostaru, gdje je ukupno prisustvovalo više od 450 mladih iz cijele države. Organizatori poručuju da nastavljaju sa održavanjem konferencija jer se pokazalo da su ovo događaji koji zaista uspjevaju motivisati mlade na proaktivnost kada je u pitanju razvoj karijere i pokretanje vlastitog biznisa, što za krajnji cilj dovodi i do pozitivnih promjena u društvu.

CEO konferencija u Sarajevu okupit će više od 600 učesnika. Konferencija će trajati dva dana, a učestvovat će i više od 20 govornika, te 50 nekih od najuspješnijih kompanija u BiH. Svi učesnici će imati priliku poslušati sjajne priče CEO govornika, prisustvovati mnoštvu radionica i drugih dodatnih sadržaja, ostvariti važna poslovna poznanstva, dobiti CEO paket iznenađenja, a na kraju konferencije će svim učesnicima biti uručeni certifikati.

Također, organizatori obavještavaju sve koji su ranije ove godine izvršili prijave i uplate za CEO konferencije u Banja Luci i Sarajevu, da su njihove aplikacije validne.

Datum održavanja CEO Warm-up konferencije u Banja Luci će biti naknadno objavljen.

Svi zainteresovani mogu pronaći dodatne informacije i aplikacioni formular na www.ceokonferencija.ba, kao i zvaničnoj Facebook stranici Konferencije.

(STUDOMAT.ba)