Vremeplov: Risto Podvožnjak i studentski protesti

U vatrenom nastupu pred univerzitetskim predstavnicima Risto Podvožnjak traži liberalizaciju lijeve studentske štampe, smanjenje tehnokratije na slobodnu univerzitetsku misao, kao i cijelu reorganizaciju univerziteta, dok njegove kolege imaju malo drugačije zahtjeve, te traže povećanje komada mesa u obrocima, kao i to da se Ekrem "nogira" iz kuhinje i da bude još šest rokova! Razočarani Risto pognute glave odlazi nazad u Perućicu.


U nastupu pred univerzitetskim predstavnicima Risto Podvožnjak traži liberalizaciju lijeve studentske štampe, smanjenje tehnokratije na slobodnu univerzitetsku misao, kao i cijelu reorganizaciju univerziteta. Međutim, njegove kolege imaju malo drugačije zahtjeve, te traže povećanje komada mesa u obrocima, kao i to da se Ekrem “nogira” iz kuhinje i da bude još šest rokova! Razočarani Risto pognute glave odlazi nazad u Perućicu.

Vezani članak: Studenti protestovali u bh. gradovima

(STUDOMAT.ba)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT

STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.
X