Vijeće mladih Stari Grad: Otvorene prijave za predavanje na temu “Erasmus Mundus: Tips ‘n’ Tricks”

Vijeće mladih Općine Stari Grad i Erasmus Student Network BiH organizuju predavanje na temu "Erasmus Mundus: Tips 'n' Tricks", na kojem će se učesnici i učesnice upoznati sa načinom apliciranja, dobiti korisne savjete i informacije.


Predavanje će se održati u četvrtak 21.01.2016. godine s početkom u 16h u prostorijama Kancelarije za mlade, M.M. Bašeskije 7, Sarajevo.

Po završetku predavanja održat će se razgovor sa studentima i studenticama Univerziteta u Sarajevu koji su pohađali ERASMUS-ove programe.

Svi zainteresovani će imati mogućnost prisustvovanja obuci iz pisanja CV-a i motivacionog pisma koji su sastavni dio apliciranja na ERASMUS Mundus.

Svoje prijave (ime i prezime, datum rođenja, fakultet i godina studija) možete poslati na e-mail: vijeće.mladih.stari.grad@hotmail.com do 15.01.2016. godine.

(STUDOMAT.ba)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT
STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.
X