Uživajte u ljepotama Bosne i Hercegovine uz posebne pogodnosti

UniCredit Bank je zajedno sa kompanijom Visa i web platformom Odmori u BiH pokrenula kampanju za promociju i podršku domaćeg turizma.


S ciljem jednostavnijeg prevazilaženja posljedica koje je pandemija virusa COVID-19 ostavila, posebno na turistički sektor u BiH, svi korisnici UniCredit Bank Visa kartica koji se odluče da tokom jeseni uživaju u prirodnim ljepotama Bosne i Hercegovine ostvarit će i dodatnu pogodnost.

Advertisements

Odabirom i kupovinom željenog odmora putem portala Odmori u BiH, te plaćanjem UniCredit Bank Visa karticom, UniCredit Bank i kompanija Visa su osigurale ukupno 200 vaučera u vrijednosti od 50 KM, odnosno 50 vaučera za svaku sedmicu trajanja kampanje, kao vid subvencije i poklon klijentima. Svake sedmice najbržih 50 kupaca, koji odaberu ponudu minimalne vrijednosti 150 KM, očekuje ova pogodnost.

Tokom trajanja kampanje, do 04.10. 2020., web platforma Odmori u BiH će svake sedmice praviti poseban izbor ponuda koje će biti podijeljene prema tematici. Na taj način će svako moći pronaći odgovarajući odmor birajući ponude unutar tematskih oblasti: odmor s djecom, odmor za dvoje, odmor za avanturiste i odmor u prirodi.

– Web platforma www.odmoriubih.ba kreirana je kao marketing kanal bh. turizma, sa ciljem da se kupcima olakša kupovina bh. turističke ponude u vrijeme kada je sve prisutniji trend individualnih putovanja, kao i kupovine putem interneta. Sa željom da što više građana BiH motiviramo da ove godine odmor, ili barem dio svojih odmora provedu u BiH, u saradnji sa našim partnerima, kompanijom Visa i UniCredit Bank, kreirali smo program subvencioniranja turističkih putovanja u Bosni i Hercegovini putem vaučera, izjavio je Nedim Lipa, predstvnik web platforme Odmori u BiH

Advertisements

– Putovanja unutar zemlje danas su važnija nego ikad. Lokalni turizam je u posljednjih nekoliko mjeseci postao glavni izvor prihoda za mnoge porodice čiji članovi rade u malim preduzećima i omogućava razvoj domaće privrede. Zahvaljujući platformama kao što je “Odmori u BiH”, prirodne ljepote Bosne i Hercegovine postale su bliže svima, udaljene samo nekoliko ‘klikova’ od nas.  Zadovoljstvo nam je što smo partneri jedne takve inicijative i što smo u prilici da korisnicima Visa kartica UniCredit banke omogućimo poklon vaučere prilikom rezervisanja i plaćanja aranžmana putem ove platforme, rekao je Vladimir Đorđević, generalni direktor kompanije Visa za Jugoistočnu Evropu

Predsjednica Uprave UniCredit Bank d.d. Mostar, gospođa Amina Mahmutović naglasila je:

Izuzetno nam je drago da smo dio priče koja promoviše ljepote naše domovine. Vjerujemo da će naši klijenti kroz program subvencioniranja turističkih putovanja uživati u prirodi Bosne i Hercegovine, posebno znajući da su svojim odabirom podržali održivost i razvoj domaćeg turizma. Važno nam je da kontinuirano, kroz različite aktivnosti, pružamo podršku našim sugrađanima i zajednicama.

Pod sloganom ”Sve što mi je važno je ovdje”, uz UniCredit Bank Visa kartice, ove jeseni upoznajte i uživajte u ljepotama Bosne i Hercegovine.