Uskoro počinje Coca-Colina podrška mladima u Bihaću

Od 04. do 06. juna Bihać će biti domaćin realizacije programa Coca-Colina podrška mladima u Bosni i Hercegovini. Program realizuje Coca-Cola HBC B-H Sarajevo u okviru svojih projekata podrške razvoju mladih, a uz podršku partnerskih organizacija i institucija, u deset bosanskohercegovačkih gradova i općina.


Otvorene prijave za Coca Colin program ljetnih praksi Budi dio Coke Summership ekipe

Nezaposlenim pojedincima, motiviranim da nauče kako da se istaknu na tržištu rada, kroz ovaj program omogućeno je učenje životnih i poslovnih vještina neophodnih za zapošljavanje i bolje pozicioniranje na tržištu rada.

Advertisements

Nakon radionica u Sarajevu, Tuzli i Banja Luci, Livnu došao je red na Bihać.

Projekt Coca-Colina podrška mladima u BiH i ove godine polaznicima pruža priliku da razvijaju lične i poslovne vještine te steknu kvalitetne i praktične kompetencije neophodne za savremeno tržište rada. Pod sloganom „Nauči, primijeni, kreni“ program je osmišljen da prepoznaje, razvija, osnažuje i motiviše na uspjeh učesnike čineći ih konkurentnijim.

Nauči više, primijeni znanje i kreni dalje

Advertisements

Kroz trodnevni program radionica uz vrhunske profesionalce i mentore, Coca-Colina podrška mladima  omogućit će priliku mladim ljudima da razvijaju i usavrše poslovne i lične vještine, te steknu kompetencije koje će im pomoći da brže i lakše dođu do  zaposlenja.

Za više informacija posjetite link.

(STUDOMAT.ba)